Full rulle...

... hela dagen. Jobbat, hämtat medicin, handlat, hämtat Léon, bakat bullar och marssnittar, bjudit granntanten på fikabröd, lagat mat och "avfärgat" håret med c-vitamin brustabletter! Sedan kom svägerskan och bror på besök. Även pappa, hämtade lite fikabröd till jobbet.

Smaskiga, men lite för undergräddade (trots 10 minuter extra i ugnen) kakor, en aning för mastiga för mig.

Hoodien och byxorna syddes i förra veckan. Både mamma och son nöjda. Kanske inte ska användas ihop.

Nä nu lär det sovas, upp förmiddag imorgon också! Sedan ska vi ut på tjejmiddag imorgon kväll! Ska bli jättetrevligt! 😘

0 kommentarer

Sprängande huvudvärk...

... vaknade jag av idag. Alldeles för sent än planerat också, tänkte hinna springa en sväng innan jag hämtade Léon. Men det sket sig.

En näve piller och soffläge blir det nu, och det okända från Alborgen på tv. Lillen somnade på soffan direkt efter melliset, hårt att vara en dag på dagis efter tio dagars ledigt.

Inatt blir det jobba och sedan är jag ledig i ett par dagar. Får se vad vi tar oss för då.

Huvudet går på högvarv och jag känner mig nere. Det beror lite olika saker, delvis osäkerheten gällande jobb i höst.

Jag är så förbannat less på att inte veta, på att aldrig få en tillsvidare anställning. Det är ingen större säkerhet i dagens läge egentligen, men det skapar en viss trygghet i alla fall.

0 kommentarer

Längesedan...

... jag var in här, och vad dyker upp på den nya appen om inte en massa gamla bilder.

Det är ju inte annat än att jag får nypa mig själv i armen och påminna mig själv om vilken förändring som skett med mig, och vart jag är idag.

Lite allt möjligt har hänt sedan sist, men det skulle ju bli en hel novell, så det skippar vi.

Igår däremot var vi till Gävle på matmarknad. Himla trevligt, och kul att testa något nytt. Det blev en känguruburgare ifrån Australien för mig, zebraburgare för mamma och krokodilburgare för pappa. Léon fick en crêpe med nutella och jordgubbar. Nöjdast var han av oss alla. Vi avslutade med lite lek i boulognern och sedan en fika på ikea.

Idag har vi tagit en promenad, hängt med mormor och Rambo, kikat på film, jag har sytt mössor och sist tog vi en cykeltur till affären och upp till mamma och pappa och vi lagade hemgjord pizza, supergott. Sedan cyklade vi hem efter bus och lek och myste i soffan till Råttatouille.

Nu ligger jag i sängen bredvid lillen, lyssnar på p3 dokumentär och har världens jävligaste mensvärk och mår illa. Dessutom har jag inga värktabletter uppe, och orkar inte gå ner. Vilket dilemma! 😂

0 kommentarer