Full...

... rulle hela dagen! Vi tog lite sovmorgon imorse, sedan åt vi frukost, tog en dusch och drog till Borlänge på en shoppingtur. Släpade med mamma också, hon behöver luftas lite ibland. Haha!

Vi handlade det sista till husvagnen, som vi hämtar på måndag! Jag är så spänd på det, ska verkligen bli jätteroligt. Och samtidigt känner jag mig som världens tönt som är så glad över detta. Konstigt hur man är. 

Det är inte billigt med ett nytt bohag, och då har vi inte köpt några dyra grejer, och även plockat hemifrån, vissa saker som ska finnas i vagnen. Men vi vill ju inte behöva flytta grejer fram och tillbaka hela tiden, vissa saker ska få bo i husvagnen jämt! 

Som tur är så är det en engångskostnad, och nu är det gjort. Nu ska jag försöka njuta av stunden också. Puhh! Mycket nu, sluta stressa och varva ner! 

Ligger på soffan och vilar inför nattjobb. Min kära kollega är sjuk, så får se vem jag får jobba med inatt. Imorgon ska vi på kalas för Ella som fyller två idag. Tiden går himla fort. 


Träningskläderna jag beställde härom dagen damp ner i lådan igår. 👍

Bjuder på en selfie, i min nya klänning från me and i. Love it! 

Trevlig helg på er! ❤️

0 kommentarer

Idre...

... helgen går mot sitt slut, imorgon städar vi och checkar ut, och åker hemåt. Ska bli skönt att komma hem till familjen. 

Men vi har haft en jättetrevlig och mysig helg. Med mycket skratt och tok, samt alldeles för mycket gott att äta och dricka. Ska bli skönt med "normala" rutiner igen. 

Här kommer lite foton från helgen! Hoppas att jag lyckats få till några bra på systemkameran också.  

Det var allt för nu, natti! ❤️
0 kommentarer

Äntligen...

... långledig! Har hunnit med mycket idag. Sovit halva dagen, åkte för att köpa olja, det fanns ingen, Léon var nöjd i alla fall som blev bjuden på en glass. Åkte till nästa ställe och imorgon finns där olja till min bil. Toppen!

Åkte hem och åt mellis ute på en filt i blåsvädret, sedan städade jag ur bilen, och Lèon hade koja på gräsmattan, sittandes i bilstolen med filten över sig. Det var på tiden att den städades ur, så det var ju bra att det blev min bil vi tar till Idre, tack för sparken i röven tjejer! Haha! Den är nästan som ny, eller något...

In, laga mat, som var potatis och baconpaj. Hann tvätta och sedan åt vi innan jag drog iväg och tränade med Therese och en bekant till henne. 

Vi sprang ca 1,2 km till uppvärmning och körde cirkelträning på utegymmet vid Hoforshallen. Sedan avslutade vi med plankan, som vi gjorde på träningspasset med Erica, sidoplanka, "viloplanka" och så andra sidan. Och lite jumping jacks. Ca 1 timme var vi ute, skönt. 

Stannade till på ica och köpte lite nödvändigt och onödigt innan jag kom hem och dök ner i soffan, mamma och pappa var här en sväng.

Har ont i en tå, så typiskt när man ska iväg och vandra. Men har lagt ett fint bandage om den, i hopp om att det ömma ska gå över. Tror det är nageln som spökar. Buhu!

Spritmarinerar tån och hoppas på det bästa. 

Natti natti! ❤️

0 kommentarer