Bra...

... start på dagen! Frukost på Bakerian med Therese, Maggan och Britt från jobbet. Mycket trevligt sällskap och tiden rann iväg fort. Efter det så gick jag och Therese ut på en promenad runt Hammardammen. 

Gofika. 

Väl hemma så har svärfar och Martin börjat med altanen. Det går undan när man väl sätter igång. Grannpojken kom över och lekte med Léon en stund. Kul att de har så nära till varandra och kan leka. Grillade korv till lunch. 


Det blir nog bra det här. När vi är färdiga. 

Nu ska jag och Léon gå och handla till kvällsmaten, tacos har han beställt. Pillan, Johan och Ella kommer också. 

Sedan ska vi mysa ner oss och se film jag och Martin, när vi lagt lillen. The purge ska vi se, verkar spännande. Ingen film för mig att se själv. 

Fick meddelande av mamma, hon har förevigat familjen på ryggen. Ett M för varje barn och hjärtat för pappa.

Trevlig valborg på er allihopa! ❤️

  
0 kommentarer

Vilken förmiddag...

... det blev. Vi vaknade och klev upp 8:30 och åt frukost. Fixade med massa hemma innan vi stressade ut i regnet och in på ica för att köpa lunch och kvällsmat åt mig. Jag tänkte springa en sväng när jag släppt av lillen. Men tvekade och tänkte skita i det när vi kom ut i snö och regn. 

Egopepp framför spegeln

Men jag tog mig ut, tänkte att jag bara kommer sura på mig själv om jag inte gjort det, och det är ju bara jobbigt. Och går knappast över lika fort som det jobbiga efter en löptur. 

Gjorde dessutom en rätt bra tid. Jag tävlar mot mig själv och ingen annan. 

Kall och blöt åkte jag hem, bytte om och körde en raggardusch. Hoppade på cykeln och iväg till jobbet för ett 10 timmars skift. Snacka om effektiv förmiddag. Och för att inte tala om timmen mellan 10:30-11:30. 

Trött, kall och blöt. Men ändå nöjd. 

Hemkommen från jobbet och har precis betalat räkningar, ätit en smörgås och beställt ett stooort paket med kläder åt mig och Léon från H&M. Ska bli spännande att se om jag kan ha något. Har inte nätshoppat kläder på fleeera år, gick efter måttabellen så hoppas att den stämmer, annars blir det retur eller byte av storlek. För något kanske det är wow-känsla på!

I helgen ska vi börja fila på altanen. Svärfar och Johan skulle komma och hjälpa oss. Kul att vi kommer igång. Ska mätas och kluras endel innan bärlinan(?) sätts på plats. Så vi får rätt nivå på golvet sedan! 

Nu ljudbok och sova i sängen! ❤️

0 kommentarer

Snark...

... va trött jag är. Krypit ner i sängen och lyssnar på ljudbok. Himla skönt att vara hemma strax efter 22 istället för vid 23 efter EM-skiften. En timme gör mycket! 

Lyxade till det idag med paj på jobbet, hallon och blåbär. Maggan hade gjort en ljuvlig vaniljsås till det. Så det blev gofika på eftermiddagen. 

Skulle ha kunnat äta bara såsen utan paj. Men gissar på att magen skulle skrika rakt ut och jag skulle antagligen få flytta in på toaletten eller få ligga och kvida i fosterställning i flera timmar efteråt. 😂

Sås med paj, som det ska vara. 

Ska på bröllop om ett par veckor. Och har suttit och kikat runt på klänningar, lite fin vill man ju vara. Funderar på maxiklänning, det är ju fint och skönt. Förhoppningsvis har det hunnit bli liiite varmare i luften då än vad det är nu. Får se om jag tar något gammalt eller om jag köper nytt. Det är ju kul med nytt också. En in, två ut kanske gäller då. Har rätt mycket kläder i garderoben. 🙈

Känner att jag stressat lite igen, började klia på benet igen, så nu har jag smörjt med kortison för att det ska lägga sig, innan det blossar upp något jätteeksem.  Sedan ska jag lära mig att inte stressa, man måste inte vara perfekt eller ha det perfekt omkring sig hela tiden. Men det är ju lättare sagt än gjort. 

Natti natt! ❤️

2 kommentarer