Juldagen..

.. då var hundpiga fixad till kvällen! Nu håller jag på att tömma datorn, helt perfekt! Fick en My Passport hårddisk av svärfar och Ewa i julklapp, som jag har önskat mig en sådan! Tack så hemskt mycket! Jag ska nämligen byta dator med lillebror, då Vista laggar när han ska spela, och det gör det inte på samma sätt i XP som jag har på min dator! Ska provbytas då, hoppas det funkar, jag som vill ha vista..

Fick pengar av mor och far, fönsterbelysning av mormor och morfar, pengar av farmor och farfar.. En superjul! Några få julklappar, mycket kärlek! Som det ska vara! Av älskling fick jag en parfym, SJP's parfym Covet Pure Bloom.. Och tre böcker, en med smörgåstårtor och smörgåsrecept, en 100% choklad och en med grillrecept!


Bild; Google.


Bild; Google.
1 kommentar

Nu har snart halva julafton gått.

4edccbf83fe65c11d490d6d948ddf2d8.png

Kolla varifrån!

Nu har snart halva julafton gått. Har haft en trevlig dag hittills. Först hos mor och far. Blev väldigt glad över att de gillade julklappen, en stor canvastavla på älskade Zorro, mamma blev så rörd att hon fällde några tårar!

Fick smaka dopp i grytan, för första gången, var en märklig upplevelse! Var ändå mycket trevligt av Judith och Stig! Fick en massageapparat av Mia i julklapp, Martin ska få massera sen...

Nu är vi i malmjärn, o jag är redan mätt tre gånger om...

0 kommentarer

Några stämningsfulla...


Hade litet julbord, jag och älsklingen igår, det var mycket mysigt, och gott såklart!Mitt Aztra-snömonster! Så fiiin så fiiin!


Var till Tina idag, och fick naglarna fixade.. Nice!
0 kommentarer