Nattjobb.

Vilken härlig dag vi haft jag och Léon. Vi poade på hemma innan lunch, sedan åt vi mat och gick till lekparken. Där vi mötte upp mor och far. Sedan gick vi hemåt och fortsatte leka ute i trädgården. Plockade fram några stolar och åt en varsin glass i solen. Jag vårstädade altanen, eller ja, sopade av betongbalkarna som är grunden till altanen! Haha!

När Martin kom hem så plockade vi fram studsmattan och där fastnade lillen väldigt länge. Nu är vi påväg mot rätt årstid igen. Äntligen!

Jag älskar hösten och vintern, men jag mår bättre när vi har flera soltimmar om dagarna. Man blir piggare och det är roligare att vara ute. Bara att hänga på balkongen och kunna äta utomhus är ju härligt. Ser fram emot att få börja bygga altanen också, ser i huvudet hur det kommer bli när det är klart, men har ändå svårt att se hur vi ska få till det. Det märks om det blir någon altan. 

Har hängt på soffan efter några timmar ute, laddar upp för första nattskiftet för veckan. Virkat klart huvudet till min snuttis, och så tog garnet slut. Så lär kolla om jag har mer grått, annars lär jag köpa ett nystan nova. Tråkigt för det är så lite som behövs. Men men! 

Är inne i någon period, är ständigt hungrig och sugen på något att äta. Svårt och jobbigt emellanåt. Men det är bara att kämpa på, med rätt mat och jämna mellanrum funkar det. Dricker mycket vätska för att dämpa suget, så springer ju på toa typ jämt. Haha.

Ska nog ta mig en promenad/joggingtur imorgon när jag vaknat. Eventuellt att det blir gymmet, beroende på vädret. Lilleman ska få sova hos farmor, så då får man passa på.  

Ute på soldäcket var det skönt. 
0 kommentarer

Härlig dag.

Idag har vi haft oss en bra dag. Jag och Léon tog hand om tvätt och disk. Vi kollade på film, jag virkade lite och sedan lyssnade  jag på ljudbok medan jag färgade håret. Så nu känner jag mig fräsch igen. Så gott det går i alla fall. 

Puss på er. 😘

Sedan så var vi upp på bruket och köpte lite mellis, som vi åt i lekparken innan vi härjade en stund. Efter det åkte vi till mor och far, deckade på soffan en stund med korsord och agerade lite frisör åt mor och bror. Noppade och färgade brynen på mor och mig själv. Blev bjuden på jättegod kycklingfilé i sås med ris och grönsaker till middag. 

Hem och nattade lillen, bänkade mig i soffan med ett glas fun light och en knäckemacka med ost och skinka. Har ätit alldeles för mycket smågodis i ett par dagar nu, så jag blir illamående av bara tanken på godis. Tur att det inte är påsk så ofta. Haha. Eller att just smågodis inte är något jag är sugen på speciellt ofta. 


Virkade färdigt min stjärnfilt när jag kollade lite på tv nu ikväll, som absolut skulle bli en snuttis enligt lillen. Så då får det bli så. Om inte till honom, så vill kanske någon annan ha den. Huvud och öron kvar att knåpa ihop. 

Nästan perfektion ju. 

Nä, sov gott nu! Det tänkte jag göra!
0 kommentarer

Låååååångfredag.

Det vart en lång fredag idag. En väldigt trevlig sådan. Den började lite stressigt, men sedan blev det bara bra! 

Vi for till Lönnvattnet på pimpeltävling. Utan ett enda napp, vi fick bara mask, som lillen sa. Vi gav upp fort och hade det varit bättre väder så hade det nog varit roligare att pimpla. Vi grillade korv och sedan förberedde vi lite potatis till middagen. Vi åt grekisk pytt i panna som Annika fixat det mesta till, kanongott. Till efterrätt fanns det chokladpudding, grädde och fruktsallad till dom som ville ha det. Och jag hade ju gjort moussetårta, den var gudomlig. Men vi skulle ha tagit ut den ur frysen tidigare, den var ju omöjlig att skära. Men ja, vågade inte, utifall det skulle bli katasch! Nu vet jag till nästa gång!Väl hemma så bjöd vi ner mor och far på fika, två av tre bröder hängde på. Tårtan fick godkänt av dom också. Sedan så betalade jag räkningar, hur tråkigt är inte det? Skulle behöva vara miljonär tror jag. 

Bjöd över Sanna på fika också, trevligt att snacka lite skit och äta en liten bit tårta. Lite godis slank ner också. Smarrigt! Appar där man byter ansikten, förvränger röst och ansikten är sjukt roliga. Kan ju garva i evigheter åt det.  Hon gick nyligen hem och nu har jag krypit till sängs. 

Får se hur länge jag får sova imorgon bitti. Inte tillräckligt gissar jag på. Hoppas på finväder. Då kan det blir en promenad, i need sunshine och frisk luft!

Lite em-korsord hos svärmor. 
0 kommentarer