Lördagsträning...

... i Torsåker imorse. Erica höll i ett pass med cirkelträning och jag ville prova på! Fick med mig Moa och Therese. Superskoj var det. Och jobbigt. Är lagom öm i kroppen nu. Blir garanterat flera gånger. Men de närmaste helgerna är det jobb och fjällvandring som gäller för mig. 

Svängde förbi affären och köpte blommor åt mamma. Jobbar i natt och jobbar dubbelt imorgon, så hon fick morsdagsblommor idag istället. 

Otroligt vacker bukett. 💕

Sedan blev det lite snickra på altanen med Martin. Och Léon lekte lite ute och var med och skruvade lite. Farmor Annika kom förbi, hon hade köpt snickarbyxor åt Léon. Dom åkte iväg och köpte glass medan vi snickrade lite till. Efter det fick det bli pizza och kebab till kvällsmat.

Nu soffslapp och Linda och djurens vänner på tv. Martin fick åka iväg och jobba han. 

Ha det fint! ❤️

0 kommentarer

Vilken...

... härlig liten löptur det blev i duggregnet med Therese. Jag slog min tid på 3 km och det kändes som att jag flög sista biten. En tur på ica och lite helghandling efter det och hämtade hem Léon. 

Nu har vi käkat mellis i soffan och jag ska ta mig en dusch. Sedan ska jag nog försöka sy lite. Huset ser ut som ett bombnedslag, men det blundar jag för idag. Det är en dag imorgon också!

Jag har en skev självbild, selfiekungen! Tydligen så har man det om man tar mycket selfies. So what! 😂

Nya tyger inhandlade igår på Fynda textil i Gävle. Léon valde superhjältetyget och vi fick 20% rabatt för att han var en sån snäll och go kille. 

Hammardammen, lika fin i regn som sol. 0 kommentarer

Kryssning...

... till Estland och Tallinn blev det i helgen. Vilken trevlig helg vi haft. Åkte med Martin och hans kollegor + respektive. Några kunde inte vara med, tråkigt, men det kanske blir flera gånger! Vi skickade hem soliga tankar till dom i alla fall. 

Är dålig på att förklara i ord, så det blir ett gäng bilder istället. 

Efter 43 minuter på buffén. 

Sälfie in da hytt. 

En park. 

En mysig restaurang. 

Fantastiskt fin vagn. 
Vi lunchade på en mysig och fullsmockad uteservering. 


Här kommer sjukt många bilder på blomstermarknaden. Önskade att jag kunnat köpa med massor med blommor hem, inga dyra priser på dessa. Och det tog aldrig slut kändes det som. 


Med dom bilderna tackar jag för mig för nu. Svårt att visa vad man själv sett. Speciellt när man inte är någon proffsfotograf med mobilen. Inte annars heller för den delen. Men jag kände mig som en tvättäkta turist med träningsdojjor, stenhårt grepp om handväskan och kameran i högsta hugg. 

Natti! ❤️

1 kommentar