310310.

Jaaa! Då har man avklarat ett träningspass, det var helt underbart, och jag kommer inte kunna röra på mig imorgon, trots att jag tog det väldigt lugnt! Ska passa på och haka på Emma flera gånger nu när jag skrivit upp mig på Anders gym. Mycket bättre säger många, jag tror jag kan hålla med faktiskt! Och det gav mig en hel del minnen att fnissa åt, då jag och Markus tränade rätt så jättehårt där en gång i tiden.. Om du läser Markus, minns du det? Det var i princip samma maskiner kvar, och några nya. Perfekt! Och ännu bättre, det är billigare månadskostnad än det andra gymet jag tränade på!

Wonderful! Nu blir det mat, och sedan dusch! Och räkna massa matematik! Jag mååååste komma igång!
0 kommentarer

300310.

Får man verkligen känna sig såhär? Nu är det påväg åt helt fel håll känner jag! Jag borde inte känna såhär. Men usch vad jobbigt det känns, igår och idag, var såna dagar då jag helst legat kvar under täcket och inte visat mig alls för världen..

Jag borde ta tag i matten, jag har fortfarande inte börjat med uppsatsen.. Jag fattar inget, en uppsats om matematik liksom? Jag ligger tre veckor efter i matten, då jag har fått jobbat endel, och har varit helt slut efteråt, det är ju faktiskt påfrestande, när man varit arbetslös så länge som jag varit, men jag älskar att jobba!!

Jag har lovat att hjälpa farmor och städa och troligtvis baka den här veckan också, och jag är så trött, och snorig, börjar jag bli sjuk, igen?  Nej, nu är det en dålig dag. Inget känns bra! Och jag är inte trött som i sova-trött heller, utan bara jävligt seg. Självkänslan är mycket lägre än den brukar vara..

Idag vill jag ha massor av pussar och kramar, som visar att jag är precis så bra som jag faktiskt är, för jag kan inte uppskatta det själv idag.. Jag vill ha massor av kärlek och närhet..
1 kommentar

290310 Aztra och Mezzi.0 kommentarer