Kan inte sova..

Ja, då har man gått o lagt sig.. Skönt, trodde jag. Var svintrött när jag lade mig. Men nu? nej! O inte vill man störa älskling heller, han ska upp halv sju imorgon igen.. Så de är bäst o låta han sova.. Men lite ego önskar man att man kunde få vara, o tänka på mig då? Jag som inte kan somna på en grisblink som han kan :P

Dagen har varit i överlag bra, var o köpte en frysbox, så nu kommer vi kunna bunkra mat, skönt o inte bara ha en mini-frys! Har hälsat på Annika o låtit Aztra leka med mamma Hertah, Scerfes, Debbie, Fako, Jezzie o 6 busiga valpar, som var väldigt intresserade av mina byxor..

Martin o Henk mekade kylskåpsdörr, sedan bjöd svärmor på mat, parma ;) Mycket gott, men inte bra för min hälsa, haha! Nä, man kanske skulle försöka somna till det Ljuvliga dånandet av Martin o Aztras snarka-ikapp-tävling.. Natti!
0 kommentarer

Yey..

Solen skiner, Aztra sover, ska försöka hinna trycka i mig någon frukost eller liknande, det är lite halvsvårt med en valp, o springandet in o ut heeeela tiden! Men det går bättre o bättre för varje dag som går, samt att hon vänjer ju sig, o får större blåsa.. I love her, o hennes husse! Vi har börjat ha henne lös nu när vi går ut o kissar henne, hon går inte många meter bort, o om hon gör det, o inser att vi inte är i närheten, kommer hon som ett spjut! Det känns ju skönt att hon litar på oss, o inte vill försvinna från sin matte o husse. Jag trodde nämligen inte att det skulle gå så bra som det gör att ha henne lös..

Ikväll ska vi nog åka ner till Annika, Martins mor, o även uppfödaren till våran donna.. Ska släppa Aztra med de andra pumitjejerna hon har där nere! Det kommer hon säkert gilla.. Perfekt o träffa andra hundar, det har ju gått bra med schäfer, grand danois, boxer, papillon o någon mer, tror hon är portugisisk vattenhund.. Men är inte säker.. Tror väl inte att det ska vara några problem med att träffa de av sin egen sort då ju..~ Livet är kort; bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.
0 kommentarer

Måndag..

Ja då var det måndag igen.. Jag var så sjukt trött i morse, vet inte alls varför.. Mycket konstigt! Aztra hon bara växer o växer.. Hon är jättestor nu jämfört för en vecka sedan då vi fick henne.. Kaxig är hon också, blivit kompis med en schäfer, jo nämligen Zorro, mor o far's hund..

Idag har hon träffat först Flisan, farmors papillon, och sen Zorro. Så nu har hon sovit i snart 2 timmar, hon är så trött efter en promenad o massa lek o bus. Tar på krafterna att umgås med andra hundar, men det mår hon bara bra av. Vi vill ju inte ha en skygg hund sen. Hon har också vart ute lös på gården med mig, det gick bra! Vi måste lära henne inkallning. O jag tror inte att hon sticker iväg o inte kommer tillbaka.. Men Man vet aldrig. Så vi övar lite varje dag nu.. Så ska de gå o släppa henne så hon kan gå ut på gården o kissa själv i alla fall..

Själv har jag varit o handlat (ja då var hon ju ensam 30 minuter, utan att ha kissat inne, eller något alls. Hon är duktig!) så nu har jag förberett till middagen, det blir gryta med gröna linser, potatis, grytbitar, krossade tomater, vitlök o gul lök! Det med en skvätt creme fraiche till är ju kanongott! Hoppas bara Martin gillar det också, så det inte går direkt till soporna..  Har också kollat igenom ams.se, utan framgång. Men har nog lite jobb på G ändå, så det ska bli bra det här också!

I helgen så var svärfar Sune här o hjälpte Martin att ta ner björkar på baksidan, mycket luftigt blev det, o framför allt, soligt, så som vi vill ha det! Annars har vi ju nästan bara skugga på baksidan.. Men inte nu längre! Jag ska ta o rensa ur rabatterna också, klippa ner dom totalt, så det går o sätta nytt till våren, det blir nog en rabatt med liljor, jag ääääääääääälskar liljor!0 kommentarer