Då har eftermiddagen kommit..

.. o jag har blivit bra mycket segare än när jag vaknade.. MEN, jag har bakat chokladmuffins, o pepparkaksmuffins. Nu får vi se om jag kan få någon fart på min karl, så vi kan städa av de sista, innan vi hämtar hem vårat lilla ludna monster, Aztra.. Det är helt sjukt vad jag saknar den lilla lurven.. Jag vill ha hem henne NU!

Kerstin ringde precis, så jag fick rätt recept till min chokladtårta jag tänkte baka tills imorgon.. Det blir nog någon annan tårta också, men vet inte riktigt vad ännu..  Ja, det är fika här imorgon, för den som känner för det, jag fyller ju år på måndag! Grattis till mig, då! haha.
0 kommentarer

Dagenenfterkvällenföre..

.. jajjemen! Men jag mår bra! O jag är så glad över att det blev en så lyckad fest! Det var väldigt kul, hela kvällen igenom.. Man oroar sig ju lite ibland över hur det kommer bli, när man gör sådär, men det gick fullt ut! Bästa kvällen på väldigt länge! O ja, alla var utklädda, vilket jag tyckte var superduperskoj! Har precis suttit o laddat upp bilder på fejsboken, så kommer inte lägga upp några här, just nu.. För jag tänkte gå o baka..

Men, jag kan ju säga såhär, vi hade tre stiliga herrar iklädda french maid dräkter, ett trafikskadeoffer, några zombieaktiga killar, mästerkatt i stövlar, mimmi pigg, en präst, en elak docka, en ängel, en djävul o en grekisk gudinna.. O så självklart, vi värdarna, eller vad man ska kalla oss, paret Shrek o Fiona.. Vi var sååå söta ;)

Skriver lite mer later on!
0 kommentarer

Halloween..

.. japp, ikväll gäller det! Har inte skrivit på några dagar nu, för jag har haft fullt upp med allt möjligt, jobbsök, sömnad, o en massa pick o plock! haha! Men nu så ser det ut att ljusna ute i tunneln..

Har precis sytt om min balklänning, det är någon som blivit ett par cm fetare sedan balen, hur kan det komma sig? höhö! Har också börjat sy Martins särk, ska sy på ärmarna.. sen också sy en väst av en gutesäck! Ska se hur de kommer gå, men det blir nog bra.. Har också kommit på den geniala idén att hänga upp lyktor i äppelträden, så det blir mysmys på baksidan, lite extra får man väl lägga ner när det ändå är en fest med inbjudningar o allt!

Sitter nu o tar mig lite fil till frukost med Aztra som ligger o snarkar under stolen, hon är en så morgontrött hund, o då har hon ändå varit vaken i en timme snart, o lite till! Men jag låter henne sova, hon är så lugn då..

Det ska plockas av lite bord o bänkar, o dammtorkas, o bytas ljus i lyktor, blandas bål, o sånt, sedan är jag på god väg, tur att Martin går hem tidigare idag, så vi hinner med.. Ska också bli sminkade, OM vi inte kommer fram till att en annan idé är bättre, o billigare för alla, i både pengar o tid.. Tror jag.. Det märks under dagen, men ja, det ska vara så att vi kommer vara gröna, på något vänster, helt enkelt!

Nä nu blir det toalettbesök, o sedan plocka mera, diskmaskinen till exempel.. O städa handfaten o putsa speglar.. huh! Skriver imorgon igen, om jag orkar.. haha
0 kommentarer