Sjukhusbesök.

Idag blev det en tur till sjukhuset med Léon. Han har troligtvis förkylningsastma, så vi ska ge medicin och hoppas att det lindrar för honom vid förkylning. Det sitter ju i så jäkla länge på honom. Sydde en liten påse till medicinen, så det blir lätt att ta med överallt. Kommer bild sedan. 

Efter det blev det en tur på stadium outlet och inköp av lite träningskläder. Byxor med hög midja som håller in dallret, mycket bra! Två enkla svarta tröjor också. Lär ju ha att byta med. 


Lillen valde mat, hamburgare på gyllene måsen. Men nej, det var inget gott. Huwwa. Hoppas att middagen ur bamses matkasse blir bättre. 

Aningens irriterande att sambon somnar så fort han lägger sig på soffan. Själv ska jag ut och jobba natt, har svårt att koppla av, världens mensvärk, huvudvärk och känner mig febrig. Men tempen visar inget, så då är det bara att  bita ihop och jobba ändå. 

Martin är och jobbar, lillen roar sig själv med plattan en stund, men inte kan jag sova för det, snart dags för matlagning ju. Blir en spännande natt. Proppar mig full med alvedon tror jag. 

0 kommentarer

Sovmorgon.

Sovmorgon ända till 9:30 idag, otroligt skönt, Léon sov längre än mig till och med. Blev lite sent igår när vi soelade kort med mamma och pappa. Vi åt frukost och sedan klädde vi oss åkte till lissjön för lite fiske, bus och grillning. 

Det blev några härliga timmar i solen. 

Nu har jag lagt mig i ett hett bad innan kvällsmaten. Fick sån fruktansvärd mensvärk och lär försöka bota den på något vis. Vi tar och värmer matlådor idag, minestronesoppa och till det en bit ciabatta. 

Sedan blir det lite sömnad, skulle ha jobbat inatt, men ska in till sjukhuset imorgon bitti med Léon, så det kändes inte så smart att jobba inatt. Skönt med bara fyra nätter den här gången. 

0 kommentarer

Solsken hela dagen.

Vilken solig och fin dag, vi var ute och lekte på förmiddagen med Leah och Joehanna, lunchade på Hanssons och sedan fick dom röja av sig lite till efteråt i en snöhög. Lillen blev trött men vägrar sova middag. Så han gnussar ögonen om vart annat. Soffan blev det sedan vi kom hem. 

Själv skulle jag behöva göra massor, men minns faktiskt inte när jag senast låg på soffan och kollade på serier utan att känna mig rastlös. Så här ligger jag, kikar igenom unga mördare som jag har spelat in och Léon är med Martin på övervåningen och poar med något. 


Har shoppat lite åt Léon också för hans födelsedagspengar. Lego förvaringslådor, han har en sedan tidigare, men det räcker ju ingenstans. Så det blev ett par till nu. Hoppas det blir bra. 

Snart är det väl dags att ordna med kvällsmaten, så njuter av lugnet en stund till. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag!
0 kommentarer