Den...

... senaste veckan har jag haft en riktigt skitvecka. Hjärnan på högvarv och många funderingar. Men allt löser sig, även om jag känner att jag faktiskt "behövt" vara lite negativ.

Nu ska jag försöka hitta mitt positiva jag igen. När förkylningen gått över. Haft feber i några dagar, nästäppa och halsont. Blä!

Har dessutom varit inne i en hemsk "ätar-period", skulle kunna trycka i mig allt som kommer i min väg. Och ångesten som smyger fram i huvudet, stressen över att inte kunna träna när jag är sjuk.

Jag vet ju varför suget kummer, och alltid blir man lika frustrerad och fattar inget, tills "den" dagen i månaden kommer. Det suger att vara kvinna ibland. Hormoner och pms, jihoooo!

Borde be Siri att påminna mig dagligen ca två veckor innan mens, "nej Malin, det är bara hormoner, du vill inte ha det där. Ta en löptur så går det över". Kan någon lobotomera mig? 🙈

Legat på soffan typ hela dagen, febern gör en väldigt trött, busat med Léon också. Han ska flyga på mina fötter och "gå balansgång" som han säger, alltså balansera på mina fötter i luften, no hands. Han skulle nog älska gymnastik. Någon som vet om det finns i närheten?

Slötittar på modern family, hade ju missat två hela säsonger. Så jag har att göra när Martin är och roar sig med Lasse.

Ha en trevlig kväll, önskar gnällspiken i soffan! 😘

Såhär ser det ut när jag försöker fota vår akrobatik och flygande barn. Och nej, ingen kom till skada!

0 kommentarer