Vilken helg...

... det har varit och vilket väder. ☀️

I fredags byggde Martin och svärfar lite på altanen och sedan åkte vi och kikade på lite handboll. Det var ju Orken i helgen och Léon tycker det är kul att kika. Heja heja Pillan säger han!

Kvällsmat på Viva med familjen Ekenlöv/Töllinoja och sedan en tur till Lissjön för att hälsa på mor och far med sällskap. Sedan kollade vi på film innan kväller, the purge, inte lika bra och läskig som förväntat, men okej. 

I lördags åkte vi på kalas hos Sam som blir 4 år, lite innan alla andra, för att vi skulle bort på eftermiddagen och Léon skulle sova husvagn med mormor och morfar. 

Jag var på möhippa och Martin på 40-års fest. Båda två var helt omedvetna om kidnappning/fest, så det var kul. Vi hade en trevlig dag i Gävle med den blivande bruden. 

Discobowling, i krona såklart. 

Vi verkade ha tänkt lika som en annan möhippa, som först var i boulognern, sedan var dom på bowlingen och vi sa då "skulle ju vara kul om de är på samma matställe som vi också", och vilka var på pinchos när vi kom dit? Jo möhippan! Jätteroligt tyckte vi! Hur stor är chansen att det inträffar?

Smarrig alkoholfri drink, då jag var chaufför för dagen. 

Idag sov jag ända till strax före tolv, välbehövligt, tog en dusch och gick ut i solen och åt frukost. Hämtade hem lillen och sen blev det en promenad med Pillan och Ella. Glasstopp vid time. Själv åt jag en french hotdog och smakade någon sked mjukglass med Léon. 

Efter det så hängde vi i en varsin solstol och njöt av vädret när karlarna snickrade lite. Vi monterade och fyllde poolen och sedan blev det grillat till middag. 

Nu har jag krypit ner bredvid en liten som blivit rasslig nu på kvällen. Så det blir VAB imorgon, hoppas att det går över fort! Ingen feber än, peppar peppar! Hoppas den håller sig borta också. Så vi får se vad vi roar oss med hemma imorgon. 

Natti! ❤️

0 kommentarer