Shoppingsugen.

Nyvaken, ligger kvar i sängen och kikar lite på nätet. Gud va mycket jag vill handla. Är det vårkänslorna som gör det måntro? Kollar runt på tyger, bakformar, kläder med mera. 

Man skulle ha varit miljonär, tror inte jag hade varit lyckligare, men jag hade ju inte behövt sukta efter allt jag vill ha. Jag kanske kan vara dumsnål många gånger, men jag tänker hellre efter både en och femtioelva gånger innan jag handlar något. Inte så impulsiv jag, bara ibland. Martin han säger åt mig att handla, han tröttnar nog på att höra mig säga "åh, en sån vill jag ha!" om samma sak i månader. Haha!

En kollega nämnde morotskaka på jobbet inatt, och gud va gott det är. Ska nog se till att baka en sådan idag och ta med till jobbet inatt, för jag känner mig piggare än igår, änsålänge. Dessutom så var det ju ett tag sedan jag bjöd på något nu. Vi har mycket morötter och lime, så det blir perfekt. Behöver bara köpa philadelphiaost. Kan lägga upp bild och mitt favoritrecept sedan. 

Nästa helg åker jag på Hembakatmässan i Uppsala med Emelie, Sara och mamma, hur kul ska inte det bli? Jag kanske kommer hem med något kul därifrån också. Man kan aldrig få för mycket bakformar, eller hur var det nu igen? Hyllan i källartrappan kräks nästan bakformar, men dom är ju bra vid olika tillfällen allihopa. 

Nä, upp och hoppa, käka lite lunch och kanske ta en promenad till affären!

Världens bästa tidning kom i brevlådan igår. Tårtan på omslaget skall provbakas, till påsk kanske?

0 kommentarer