Nattjobb.

Vilken härlig dag vi haft jag och Léon. Vi poade på hemma innan lunch, sedan åt vi mat och gick till lekparken. Där vi mötte upp mor och far. Sedan gick vi hemåt och fortsatte leka ute i trädgården. Plockade fram några stolar och åt en varsin glass i solen. Jag vårstädade altanen, eller ja, sopade av betongbalkarna som är grunden till altanen! Haha!

När Martin kom hem så plockade vi fram studsmattan och där fastnade lillen väldigt länge. Nu är vi påväg mot rätt årstid igen. Äntligen!

Jag älskar hösten och vintern, men jag mår bättre när vi har flera soltimmar om dagarna. Man blir piggare och det är roligare att vara ute. Bara att hänga på balkongen och kunna äta utomhus är ju härligt. Ser fram emot att få börja bygga altanen också, ser i huvudet hur det kommer bli när det är klart, men har ändå svårt att se hur vi ska få till det. Det märks om det blir någon altan. 

Har hängt på soffan efter några timmar ute, laddar upp för första nattskiftet för veckan. Virkat klart huvudet till min snuttis, och så tog garnet slut. Så lär kolla om jag har mer grått, annars lär jag köpa ett nystan nova. Tråkigt för det är så lite som behövs. Men men! 

Är inne i någon period, är ständigt hungrig och sugen på något att äta. Svårt och jobbigt emellanåt. Men det är bara att kämpa på, med rätt mat och jämna mellanrum funkar det. Dricker mycket vätska för att dämpa suget, så springer ju på toa typ jämt. Haha.

Ska nog ta mig en promenad/joggingtur imorgon när jag vaknat. Eventuellt att det blir gymmet, beroende på vädret. Lilleman ska få sova hos farmor, så då får man passa på.  

Ute på soldäcket var det skönt. 
0 kommentarer