Härlig dag.

Idag har vi haft oss en bra dag. Jag och Léon tog hand om tvätt och disk. Vi kollade på film, jag virkade lite och sedan lyssnade  jag på ljudbok medan jag färgade håret. Så nu känner jag mig fräsch igen. Så gott det går i alla fall. 

Puss på er. 😘

Sedan så var vi upp på bruket och köpte lite mellis, som vi åt i lekparken innan vi härjade en stund. Efter det åkte vi till mor och far, deckade på soffan en stund med korsord och agerade lite frisör åt mor och bror. Noppade och färgade brynen på mor och mig själv. Blev bjuden på jättegod kycklingfilé i sås med ris och grönsaker till middag. 

Hem och nattade lillen, bänkade mig i soffan med ett glas fun light och en knäckemacka med ost och skinka. Har ätit alldeles för mycket smågodis i ett par dagar nu, så jag blir illamående av bara tanken på godis. Tur att det inte är påsk så ofta. Haha. Eller att just smågodis inte är något jag är sugen på speciellt ofta. 


Virkade färdigt min stjärnfilt när jag kollade lite på tv nu ikväll, som absolut skulle bli en snuttis enligt lillen. Så då får det bli så. Om inte till honom, så vill kanske någon annan ha den. Huvud och öron kvar att knåpa ihop. 

Nästan perfektion ju. 

Nä, sov gott nu! Det tänkte jag göra!
0 kommentarer