6 år!

Hej hallå! 

Nästan sex år har gått sedan jag skrev här sist, och jag undrar själv varför jag fick för mig att logga in här nu och skriva några rader.

Det har hänt så mycket i mitt liv under dessa år både helt fantastiska saker och väldigt jobbiga, tråkiga saker.

Till det tråkiga hör bland annat att jag har förlorat min allra bästa vän, som hastigt gick bort alldeles för tidigt. Han är väldigt saknad och kommer alltid finnas i mina tankar! 

Sedan har jag har jag blivit mamma, till en alldeles fantastisk liten kille, som i dagarna blir hela tre år, och han förvånar mig varje dag med nya saker han lär sig.

Aztra har fått flytta till en ny familj, då vi kände att den tid som vi ville ge henne inte fanns med två heltidsjobb och en liten son. Men jag har haft kontakt med dom nya ägarna, och hon har det väldigt bra där hon bor nu. Vilket känns skönt, jag saknar henne massor. 

Det har också hänt lite på jobbfronten de senaste åren, jag har gått från att jobba inom restaurang och personlig assistent till att arbeta som industrioperatör. Vilket är ett jobb jag aldrig trodde skulle passa mig, men oj vad gillar det, industrin är verkligen my cup of tea! Och så mycket härliga människor jag lärt känna, vänner för livet har jag fått!  

Till helgen blir det barnkalas, treårs kalas. Léon har valt tårta och önskat sig en bil, det var ingen stor begäran tycker jag, så det ordnar vi. Men innan det, två eftermiddagar på jobbet. Och nu ska jag laga lite lunch, kör en rätt från citygross matkassen som vi prenumererar på! 

Bjuder på en nyare bild på mig. 


Ha det gott!

0 kommentarer