Måndag..

Ja då var det måndag igen.. Jag var så sjukt trött i morse, vet inte alls varför.. Mycket konstigt! Aztra hon bara växer o växer.. Hon är jättestor nu jämfört för en vecka sedan då vi fick henne.. Kaxig är hon också, blivit kompis med en schäfer, jo nämligen Zorro, mor o far's hund..

Idag har hon träffat först Flisan, farmors papillon, och sen Zorro. Så nu har hon sovit i snart 2 timmar, hon är så trött efter en promenad o massa lek o bus. Tar på krafterna att umgås med andra hundar, men det mår hon bara bra av. Vi vill ju inte ha en skygg hund sen. Hon har också vart ute lös på gården med mig, det gick bra! Vi måste lära henne inkallning. O jag tror inte att hon sticker iväg o inte kommer tillbaka.. Men Man vet aldrig. Så vi övar lite varje dag nu.. Så ska de gå o släppa henne så hon kan gå ut på gården o kissa själv i alla fall..

Själv har jag varit o handlat (ja då var hon ju ensam 30 minuter, utan att ha kissat inne, eller något alls. Hon är duktig!) så nu har jag förberett till middagen, det blir gryta med gröna linser, potatis, grytbitar, krossade tomater, vitlök o gul lök! Det med en skvätt creme fraiche till är ju kanongott! Hoppas bara Martin gillar det också, så det inte går direkt till soporna..  Har också kollat igenom ams.se, utan framgång. Men har nog lite jobb på G ändå, så det ska bli bra det här också!

I helgen så var svärfar Sune här o hjälpte Martin att ta ner björkar på baksidan, mycket luftigt blev det, o framför allt, soligt, så som vi vill ha det! Annars har vi ju nästan bara skugga på baksidan.. Men inte nu längre! Jag ska ta o rensa ur rabatterna också, klippa ner dom totalt, så det går o sätta nytt till våren, det blir nog en rabatt med liljor, jag ääääääääääälskar liljor!



0 kommentarer